Szia,

Boris vagyok, “az ölelni való puhaság”. Azt mondják rám a pszichológusok, hogy pozitív hatással vagyok az értelmi – és érzelmi fejlődésedre. Több, mint hatszáz családban ölelnek és alszanak velem a gyerekek. Ha hazaviszel, pihe-puha társad leszek Neked is.

Egyedi,  különleges és ölelni való!

LOGO ARANY

A formám a fejedhez igazodik.  A szemeim pedig a látásfejlődéshez lettek kialakítva. Bohókás külsőm rögtön a szívedbe lopja magát. 

Én egy különleges maci vagyok. Olyan, mint TE!

Gyerekek százai mondják mégis rám, hogy a formámnak köszönhetően intenzívebben tudnak megölelni hozzám bújni.

 

Nem utánzom az anya hangját, sem a méhben rejlő zörejeket. Nem adok ki hangot és nincs bennem hozzáadott illat sem. Ellenben kézzel, gondosan, bababarát anyagokból készülök, antiallergén belsővel és szeretettel.

A Boris Művek nagy hangsúlyt fektet a karitatív tevékenységekre. A “nem logónk van, hanem szívünk” gondolatot ezt a célt szolgálja.

Az év anyavállalata 2018 különdíj

2018-ban elindultam az Év Anyavállalata versenyen, a Gazdagmami szervezésében Vida Ágnessel.

Az első fordulón viszonylag könnyedén túljutottam, mert ott “csak” az online jelenlét és a likegyűjtés volt a cél. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen néhány nap alatt kaptunk annyi támogatást, hogy az I. fordulón túljutottam. A II. forduló egy szakmaibb kör volt, ahol már sokkal inkább a termékről és annak megjelenéséről volt szó.

Ezek után 500 ember előtt adtam elő és mutattam be Boris jó és hasznos tulajdonságait, funkcióit. Imádtam ezt az időszakot, azonban tudtam hogy a díj, amellett hogy nagyon nagy megtiszteltetés egy újabb számomra fontos visszajelzés, hogy Boris-szal érdemes foglalkoznom és tovább csinálnom.