Boris, az ölelnivaló puhaság

9890 Ft

17 készleten

Leírás

Boris, egy ölelni való puhaság. Pihe-puha társ. Egyedi kialakítása pozitív hatással van értelmi és érzelmi fejlődésére. Megjelenése elindítja a gyerekek fantáziáját, hiszen Boris nem egy átlagos maci. Nagy szemei, orra, izgalmas külseje magával ragadó a gyerekek számára és mosolyt csal az arcukra. Különleges alakja lehetővé teszi, hogy az ölelés kellemesebb és intenzívebb legyen. A fülei közötti részt úgy alakítottuk ki, hogy a kicsik fejformájához igazodjon, így hosszan és szorosan át tudja ölelni.

Számunkra fontos, hogy bababarát anyagokkal dolgozzunk, úgy hogy közben a magyar kisvállalkozásokat is támogassuk. A szemek és az orr gyapjúfilc, amely itthoni manufaktúrából származik. A maci külseje Wellsoft, allergiamentes anyag. A szivecskés cimke szintúgy hazai vállalkozásból származó szövött anyag.

Minden Boris megvásárlásával nem csak minket, hanem a hazai kisvállalkozásokat is támogatod.

Boris, az ölelnivaló puhaság

 

További információk

Tömeg 170 g
Méretek 35 × 10 × 34 cm
Belső, PES

100% poliészter, üreges terjedelmes, optikai fehér golyó (Szilikonizált PES golyó), allergiamentes, tömőanyag. Mosható (30C), atkamentes, nem lángálló.

Bunda, Wellsoft

100% Poliészter, Oeko-tex I. minősítéssel rendelkező anyag. Mosható (30C).

Arc, Gyapjúfilc

A szemek és orr hazai manufaktúrából származó, házilag készített, 100% gyapjúból készült filc anyag.

Cimke, Szövött

A cimke, amelyen a logónkat (elforgatott szív) találod a borismaci bal mancsa alatt található, hazai családi manufaktúrából származó szövött textil anyag.